Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 25. 14:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége a Jolie-Pitt románcnak

Vége a Jolie-Pitt románcnak

Az egyre sűrűsödő félrelépésekről, illetve veszekedésekről szóló hírek igaznak bizonyultak, mivel Angelina Jolie és Brad Pitt szakított, már túl vannak a vagyonosztozkodáson is. Rajongók és harmadik világbeli árvák millió sírnak

Hamarosan a gyerekek közös felügyeleti jogáról szintén aláírják majd a papírokat, a hat csemete Angie-vel fog élni, de Brad bármikor láthatja őket. A multi-kulti család fejei decemberben döntöttek a szakítás mellett, és már nem akartak több esélyt adni maguknak, ezért sürgetik a hivatalos dolgokat. Viszont legalább nem haragban válnak el négy és fél év után, ami nagyon fontos az utódok lelki egészsége miatt.

A pletykák ellenére a pontos okot nem szivárogtatta ki senki, hogy miért ért véget az új évezred legnagyobb sztárrománca. Bár a sajtósuk szerint az egész történet az utolsó betűig kitaláció, és kategorikusan tagad mindent. Mondjuk ő más feladatot nem is kapott, amióta Bradékkel dolgozik, mert több hír valószínűleg még emberről nem jelent meg, mint az ügyfeleiről.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.