Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Január 25. 14:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége a Jolie-Pitt románcnak

Vége a Jolie-Pitt románcnak

Az egyre sűrűsödő félrelépésekről, illetve veszekedésekről szóló hírek igaznak bizonyultak, mivel Angelina Jolie és Brad Pitt szakított, már túl vannak a vagyonosztozkodáson is. Rajongók és harmadik világbeli árvák millió sírnak

Hamarosan a gyerekek közös felügyeleti jogáról szintén aláírják majd a papírokat, a hat csemete Angie-vel fog élni, de Brad bármikor láthatja őket. A multi-kulti család fejei decemberben döntöttek a szakítás mellett, és már nem akartak több esélyt adni maguknak, ezért sürgetik a hivatalos dolgokat. Viszont legalább nem haragban válnak el négy és fél év után, ami nagyon fontos az utódok lelki egészsége miatt.

A pletykák ellenére a pontos okot nem szivárogtatta ki senki, hogy miért ért véget az új évezred legnagyobb sztárrománca. Bár a sajtósuk szerint az egész történet az utolsó betűig kitaláció, és kategorikusan tagad mindent. Mondjuk ő más feladatot nem is kapott, amióta Bradékkel dolgozik, mert több hír valószínűleg még emberről nem jelent meg, mint az ügyfeleiről.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.