Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2010. Július 13. 07:25, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Véget ért a negyedik Balaton Sound – „A világon a legjobb hely”

Véget ért a negyedik Balaton Sound – „A világon a legjobb hely”

Csaknem kilencvenezren szórakoztak az idei, immár negyedik Balaton Soundon – tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők. A tavalyi látogatócsúcs így nem dőlt meg, akkor kilencvennégy ezren voltak Zamárdiban. A programsorozat

 

Csütörtöktől vasárnapig nyolcvannyolc ezren szórakoztak a Balaton Soundon, amelyet negyedik alkalommal rendeztek meg a Balatonnál, Zamárdiban. Szombaton volt a legtöbb vendég, akkor huszonötezren vettek részt a rendezvényen, már napokkal korábban elkeltek a jegyek. David Guetta volt az est legnagyobb sztárja, aki azt mondta, hogy az általa ismert fesztiválok közül a Balaton Soundot tartja a legjobbnak.

 

A fesztiválon olyan világsztárok léptek fel mint a Pet Shop Boys, a Jamiroquai, a Chemical Brothers, Paul van Dyk, Tricky vagy éppen Németország harmadik helyét a mérkőzést követően nemzetük mezében ünneplő kultikus sztár, Paul Kalkbrenner.

 

A már megszokott szolgáltatások mellett a résztvevők idén is találkozhattak számos újítással. Az egyik ilyen a kártyás fizetési rendszer. Ennek lényege, hogy egy ingyen kapott kártyára a fesztivál területén több ponton lehetett pénzt feltölteni, mellyel egyszerűbbé vált a vásárlás a rendezvény több pontján.

 

A fesztivál utolsó óráiban ezrek nézték a strandon a spanyol-holland vb-döntőt, Jamiroquai a hosszabbítás kezdetekor lépett színpadra, majd Jay Kay, a rendkívül közvetlen popsztár egész csapatával hajnalig mulatott a nagyszínpad mögötti back stage-ben.

 

2008-ban nyolcvannyolc ezren, tavaly pedig kilencvennégy ezren vettek részt a Balaton Soundon.

 

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket