Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2010. Február 02. 06:42, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Végignézték a devecseri iskolai tömegverekedést

Végignézték a devecseri iskolai tömegverekedést

A rendőrség eddigi adatai alapján tömegverekedés volt az egyik devecseri általános iskolában. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában egy 13 és egy 14 éves diák verekedett össze az öltözőben. A két lány vitájának több osztálytársuk

Mintegy két órával a verekedés után érkezett a bejelentés a rendőrségre - mondta Frankó Marianna. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hozzátette: a mentők értesítették őket arról, hogy egy 13 éves lányt vittek be a kórházba, akit lehet, hogy bántalmaztak. A mentőket pedig az a háziorvos értesítette, akit a verekedés után a diáklányhoz hívtak, mivel fájlalta a hasát. Frankó Marianna hozzátette: az eddigi információk szerint két lány verekedett össze az iskolában, amit több társuk végignézett, néhányan pedig bekapcsolódtak.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az iskolához, mert úgy tudták, tömegverekedés tört ki az intézményben. Mire azonban kiértek, már véget ért a verekedés, egy lányt pedig a kórházba vittek. Korábban az iskola igazgatója azt mondta: szó sem volt tömegverekedésről, valaki rosszindulatból félrevezető információkat adott a rendőrségnek.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.