Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 06. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Végre kijött a színész az elvonóról

Végre kijött a színész az elvonóról

A legfrissebb jelentések szerint Seann William Scott jól van - a színész kijött az elvonóról, s most remekül érzi magát.

Az Amerika Pite színésze márciusban látta be: segítségre van szüksége, hogy képes legyen feldolgozni és megoldani egészségügyi és pszichés problémáit. Scott egy meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe vonult be, s egy hónapot töltött ott.

A napokban forgatókönyv-olvasás közben látták Seant, s a szemtanúk szerint remekül nézett ki. "Sean remekül néz ki, ettől a hírtől pedig mindenki boldog."

Hamarosan kezdődik a következő Amerikai Pite (American Reunion) forgatása, Scott természetesen a csapatban van Alyson Hannigan, Jason Biggs, Tara Reid és Chris Klein mellett. A film bemutatóját 2012-re tervezik.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.