Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2010. November 26. 14:37, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Végső búcsú a jászberényi áldozatoktól

Végső búcsú a jászberényi áldozatoktól

A jászberényi Római Katolikus Főtemplomban reggel közös szentmisét mondtak a Jászság Népi Együttes három táncosának emlékére. A helyi temetőkben pénteken helyezik örök nyugalomra a Lágymányosi hídon történt tragikus baleset áldoz

A közös szentmise után 10 órakor vettek végső búcsút Jászberényben a Szent Imre temetőben a 19 évesen elhunyt Szabó Laurától. Ugyanitt temetik el délben a 17 évesen meghalt Répási Norbertet, és délután 2-kor az Új Temetőben a 19 évesen eltávozott Szebenyi Debórától is elbúcsúznak a hozzátartozók.

Az együttes honlapján egy idézettel búcsúznak a táncosoktól "Bolyongva keresünk a földi lét zivatarában,/Lelketek boldogan táncol a mennyországban,/S tekintetünk a kereszten,/Ahol a gyertyaláng is táncba kezd..."

Az egyik táncos még mindig kórházban van Budapesten, újabb műtétek előtt áll, közölte korábban az együttes művészeti vezetője.

November 18-án hajnalban tragikus autóbaleset történt a budapesti Lágymányosi hídon, amikor a hat jászberényi néptáncost szállító autó a forgalommal szemben felhajtott a hídra, és ott egy teherautóval ütközött. Hárman a helyszínen életüket vesztették, két sérültet kórházba szállítottak.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.