Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Január 02. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: HírTv

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

A győri polgármesteri hivatalban minden negyedik dolgozónak van valamilyen devizaalapú hitele, a végtörlesztéshez támogatást kérők teljes tartozása eléri a 650 millió forintot - tudta meg a Hír TV.

A város alpolgármestere sem tudja elképzelni, hogy állami segítségvállalás nélkül az önkormányzat minden rászoruló dolgozójának támogatást tudjon nyújtani.

Simon Róbert Balázs alpolgármester, Győr, Fidesz-KDNP: "Csak a polgármesteri hivatal dolgozói létszámához viszonyítottan, ami 400 fő körül van, több mint 120 fő rendelkezik valamilyen devizaalapú hitellel, aminek összege meghaladja a 650 millió forintot a hivatal keretében. Azonban tudni kell azt, hogy a polgármesteri hivatalon túl természetesen közel ötezren dolgoznak még az intézmény-hálózatban a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, különböző intézményeinkben, és itt is kb. úgy számolunk, hogy minden harmadik ember rendelkezik valamiféle devizaalapú hitellel, amit elsősorban forintalapúra szeretne kiváltani, tehát az igény Győr esetében óriásinak mondható."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.