Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Január 02. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: HírTv

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

Végtörlesztés: a győri városházán minden negyedik dolgozó devizahiteles

A győri polgármesteri hivatalban minden negyedik dolgozónak van valamilyen devizaalapú hitele, a végtörlesztéshez támogatást kérők teljes tartozása eléri a 650 millió forintot - tudta meg a Hír TV.

A város alpolgármestere sem tudja elképzelni, hogy állami segítségvállalás nélkül az önkormányzat minden rászoruló dolgozójának támogatást tudjon nyújtani.

Simon Róbert Balázs alpolgármester, Győr, Fidesz-KDNP: "Csak a polgármesteri hivatal dolgozói létszámához viszonyítottan, ami 400 fő körül van, több mint 120 fő rendelkezik valamilyen devizaalapú hitellel, aminek összege meghaladja a 650 millió forintot a hivatal keretében. Azonban tudni kell azt, hogy a polgármesteri hivatalon túl természetesen közel ötezren dolgoznak még az intézmény-hálózatban a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, különböző intézményeinkben, és itt is kb. úgy számolunk, hogy minden harmadik ember rendelkezik valamiféle devizaalapú hitellel, amit elsősorban forintalapúra szeretne kiváltani, tehát az igény Győr esetében óriásinak mondható."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?