Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. November 18. 12:32, péntek | PR
Forrás: Sajtóközlemény

Vendégek készítették a Starbucks ünnepi poharait

Vendégek készítették a Starbucks ünnepi poharait

Húsz év után először vendégek által alkotott mintákkal díszíti ikonikus piros poharait a Starbucks.

Az Instagramról kiválasztott pohártervekkel a kávézólánc világszerte a karácsony közös szellemiségét ünnepli. A 13-féle pohárból Magyarországon 8 elérhető.

A Starbucks-rajongóknak 1997 óta a piros poharak érkezése jelzi az ünnepi szezon kezdetét. Az évek során a poharak díszítése a klasszikus, aprólékosan kidolgozott karácsonyi motívumoktól az elnagyolt modern vonalakig váltakozott, de megjelenésüket minden évben óriási várakozás előzte meg. A tavaly megjelent díszítés nélküli változat világszerte rajongók ezreit ihlette meg, hogy tollat ragadva saját ízlésük szerint varázsolják ünnepivé a poharaikat. A múlt év decemberében a Starbucks megkérte vendégeit, hogy #RedCupArt hashtaggel osszák meg az általuk díszített poharak képeit az Instagramon. Mindössze nyolc nap alatt 13 országból több mint 1200 pohárterv érkezett. Sok közülük ma is megtekinthető a RedCupCollection.com weboldalon.

starbucks

„Meglepő és rendkívül inspiráló volt az a rengeteg művészi alkotás, amelyet a vendégeinktől kaptunk” – nyilatkozta Dena Blevins, a Starbucks kreatív igazgatója. „Már az elején arra gondoltunk, hogy ezeket az alkotásokat kellene használnunk az ünnepi poharainkon.”

A Starbucks csapata a legjobbnak ítélt kétszáz terv készítőjétől elkérte alkotásaikat, hogy megvizsgálhassák, melyek lehetnek alkalmasak a gyártásra. Végül tizenhárom tervet választottak ki, amelyek ma 74 ország több mint 23 ezer Starbucks kávézójában elérhetőek.

A nosztalgikus karácsonyi mintákkal, téli tájjal és vidám motívumokkal dekorált poharakat az ünnep szellemisége inspirálta, amelyben mindannyian osztozunk, bárhol is élünk a világon. Ezt az érzést szeretné a Starbucks megosztani idén a vendégek által díszített karácsonyi piros poharaival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.