Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 06. 14:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István Budapesten él, hetek óta nem jár haza. A felesége és a fia otthon maradtak Bazitán, Misó nehezen bírja az édesapja nélkül, Ági viszont megértőbb, jól tudja, a férjének most az elkövetkezendő félévben első a munka és

"Az én feleségem a világ legokosabb nője, egészen másként gondolkodik, mint bármelyik másik asszony, akivel eddig találkoztam. Ha azt látja, hogy nekem valami fontos, akkor azon van, hogy nekem a legjobb legyen. Hiányzom neki, mégis belenyugodott, hogy megpályáztam a Mikroszkóp Színház vezetését" - meséli.

Verebes István és Ági ebben az évben ünneplik megismerkedésük 15. évfordulóját. Amíg a derektor korábban híres volt arról, hogy amennyiben elromlott a kapcsolata, vagy kiszeretett a párjából, továbbállt, most hűséges.
"Azt szoktam mondani a feleségemnek: nyugodj meg, drágám, nem kellek én már senkinek, csak neked! De a viccet félretéve: amikor fiatalabb voltam, mások voltak a mozgatórugók a párkapcsolataimban. Például nem voltam fogékony az érzékenységre. A 15 év alatt Ágival is voltak és vannak kisebb vitáink, nézeteltéréseink, de egyszer sem éreztem azt, hogy ajaj, ezt már ismerem, ezután jön a balhé! Talán azért van ez így, mert otthon soha semmiért nem kapok szemrehányást, és mert nem akarnak megváltoztatni. Attól ugyanis ki tudnék futni a világból. Ági meghagyta a függetlenségemet, a szabadságomat, és büszkén mondhatom, mint feleség, mint anya, helytáll, de barátként is tökéletes. Voltam már nagyon szerelmes, éltem együtt nagyon okosokkal, nagyon szépekkel, de hogy egy nőben minden együtt legyen, az csakis a feleségemben van meg" - vallja Verebes.

Részletek a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.