Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

Az esemény felvezetéseként ellátogatott a Perfect Fight Clubba egy edzésre a Prémium Médiaválogatott néhány tagja, akik ki is próbálhatták ezt a sportágat a rendezvény résztvevőivel Kiss Balázzsal, Szána Patrikkal, Bereczki Dominikkal és Horváth Dominikkal. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de miden sportot szeretnek, így ezzel is megismerkedtek.

A küzdősport olyan, mint a tánc állapította meg Beleznay Endre, miután kipróbálta a Muaythai-t.

„Korábban próbálkoztam én is a karatéval, de be kell vallanom, hogy nekem ez már csak azért sem megy, mert mindig megsértődöm, ha megütnek – mondta a színész. – Komolyra fordítva a szót: ilyen mozgást ritkán csinálok, de szívesen teszem. Ha olyan szerepet kapnék, amihez ez kell, akkor mindennap edzenék és készülnék. Edzés képen mindenkinek jó a küzdősport, mert jót tesz a fizikai állapotnak. Nagyon jó ez, mert az ember rájön, hogy miként tudja kontrollálni a testét.”

A színésznél otthonosabban érezte magát a ringben Katus Attila aerobic világbajnok, aki egy szárkapocs csonttörés után lábadozva is bevállalta a K1-et.

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Sok hasonlóságot mutat a tornasport a küzdősporttal, hiszen erőre, pontosan kivitelezett dinamikus mozgásra, lazaságra, valamint kiváló állóképességre van szükséges mindkét sportág esetében. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt.”
„Tudni kell, hogy én minden nap sportolok, de ez a mozgás még nekem is fárasztó volt. A barátaimmal hoztuk létre a hazai küzdősportok jelentős részét. Annak idején többen együtt hívtuk életre a hazai utcaharcos rendezvényeket, vagyis azt gondoltam, hogy képben vagyok, de be kell vállani, hogy az a néhány kombináció, amit meg kellett valósítanom még nekem is kemény volt. Ezek a sportok fegyelemre nevelnek, így mindenkinek javaslom, hogy kezdjen bele. November 7-én mindenki látogasson el a Madárfészekbe, nézze meg Kiss Balázs és Mihajlov Dávid meccsét a Superfight Seriesben.” – mondta el Vajtó Lajos

Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélni. „Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. A foci mellett is lehet ezt űzni akár, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz.”

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 02. 06:55, csütörtök | Bulvár

Autósok találtak rá egy eszméletlen férfira a 8-as főúton

A férfi a záróvonal mellett feküdt.

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.