Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 20. 07:02, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Vereséggel kezdtük a futsal Eb-t

Vereséggel kezdtük a futsal Eb-t

Hiába töltötte szinte a teljes második félidőt az azerbajdzsáni kapu előterében a magyar válogatott, vereséggel kellett elhagynia a pályát a futsal Európa bajnokság keddi nyitómérkőzésén.

A Budapesten és Debrecenben rendezett Eb első mérkőzését a Papp László Sportarénában játszották, kedden, szinte telt ház előtt. A házigazda Magyarország ellenfele Azerbajdzsán nemzeti csapata volt.

A mi szempontunkból rosszul indult a meccs, hiszen már a 2. percben hátrányba kerültünk. Biro Jade 10 méterről lövésre szánta el magát, lökete Madarászon megpattanva jutott a hálóba. 0-1. Azonban gyorsan jött az egyenlítés, Gyurcsányi szabadrúgását Lódi 2 méterről passzolta a kapuba. 1-1. A gyors gólváltást több kihagyott helyzet követte, főleg a honosított brazilokkal megerősített azeriek irányították a játékot, a mieink kontrákból veszélyeztettek. Balázs Zoltán több bravúrt is bemutatott. Aztán a 13. percben újra hátrányba kerültünk: Biro Jade lövését védte ugyan Balázs, de a kipattanó pont Serjao elé került, aki a körívről a már fekvő kapuvédő fölött a hálóba helyezett. 1-2. Az újabb gól után a magyarok rákapcsoltak, Tverjankinnak is be kellett mutatni néhány védést. Így váratlanul jött az újabb gól. Alves egyedül vezethette Balázsra a labdát, majd a kifutó kapus lábai között a hosszú sarokba lőtt. 1-3. Az első félidő nagy részében az azeriek irányítottak, jóval veszélyesebbek is voltak, mint a labdát keveset birtokló, de nagyon igyekvő magyarok.

Fotó: Veres János


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 11. 20:57, csütörtök | Sport

Mecsekről a Fehérvár ralira

Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal.