Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Augusztus 27. 07:15, kedd | Helyi

Veronica Kristiansen várandós

Veronica Kristiansen várandós

Második gyermekét hordja a szíve alatt a Győri Audi ETO KC játékosa, a friss olimpiai bajnok Veronica Kristiansen. Az átlövő várhatóan a 2024/25-ös szezon utolsó harmadában csatlakozhat majd a keret tagjaihoz.

Várandósságáról tájékoztatta Veronica Kristiansen a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjét és a klub vezetését. ”Egy gyermek érkezése minden alkalommal öröm. Szívből gratulálok Veronicának, párjának és a családjuknak. Természetesen visszavárjuk Vikkit a szülést követően a csapatba, de addig is a jelenlegi kerettel vágunk neki az előttünk álló évadnak” – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nagy öröm, hogy bővül a családunk, de természetesen sajnálom, hogy nélkülöznie kell a csapatnak egy ideig. Most arra koncentrálok, hogy a terhességemmel minden rendben legyen, de már nagyon várom a pillanatot, hogy visszatérjek a lányok közé” – mondta Veronica Kristiansen.

Veronica Kristiansen 34 éves, egy gyermek édesanyja. 2018 nyara óta erősíti a Győri Audi ETO KC csapatát. Klubunkkal eddig két alkalommal hódította el a Bajnokok Ligáját, háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes. A norvég válogatott színeiben olimpiai, világ- és Európa-bajnok. (Forrás: Győri Audi ETO KC)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 09:16, péntek | Helyi

A határ túloldalán is tiltakoznak egy vitnyédi menekülttábor ellen

Hans Peter Doskozil burgenlandi kormányzó arról írt bejegyzésében, hogy a média a Deutschkreutzhoz közeli Vitnyéden menekülttáborról kialakításáról számolt be

2024. Szeptember 27. 08:10, péntek | Helyi

Óriási tömeg ünnepelt együtt az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án több ezer ember részvételével zajlott az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont Grand Opening rendezvénye, melyen a résztvevők együtt ünnepelték meg az Élményközpont teljes megújulását.

2024. Szeptember 27. 07:13, péntek | Helyi

Hol folytatják az eddigi városvezetők?

Az utolsó közgyűlést követően biztosan változni fog a városvezetés. Számba vettük, hogy a polgármesterről, illetve az alpolgármesterekről mit lehet tudni a folytatást illetően.

2024. Szeptember 26. 09:16, csütörtök | Helyi

Árvíz után: óriási kár a faanyagban és a vadállományban

Az elmúlt napok, hetek eseményeit meghatározta a többhetes kánikula után érkező Borisz ciklon, majd a nyomában járó árhullám. Akár többezer köbméter faanyagot is elvihetett az ár a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. területéről.