Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 24. 07:03, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Veszélyben Wayne Rooney vb-részvétele?

Veszélyben Wayne Rooney vb-részvétele?

Könnyen előfordulhat, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott legnagyobb sztárja, Wayne Rooney nélkül rendezik meg. A kiváló csatár térdét fájlalja, annak állapota pedig meccsről meccsre egyre rosszabb.


Hétről hétre halványul az esély Wayne Rooney vb-részvételére - állítja a The Sun, amely egyre borúsabb jövőképet fest a játékos állapotáról. A lap arról beszél, hogy Rooney térde borzasztó állapotban van. A meccsek után bevizesedik, feldagad és fáj. Az ín be van gyulladva, ez okozza a problémát. Mindez egyelőre nem zavarja annyira a gólparádézó támadót, hogy kimaradjon, viszont roppant kényelmetlen és irritáló a helyzet.

Wazza a Pool ellen 2-1-re megnyert rangadón is gólt lőtt, a bajnokságban ebben a szezonban a huszonhatodikat, ám a 24 esztendős csillag a stadionból erősen sántítva botorkált ki. Állítólag az Aston Villa elleni Ligakupa-finálé előtt kezdődtek az erős fájdalmak, akkor azért maradt ki a kezdőcsapatból, nem pedig azért, mert összerúgta a port Sir Alex Ferguson menedzserrel.

A hírek szerint ezen a héten csak könnyű tréningeken vehet részt a támadó, a Manchester United szombaton Boltonban lép pályára a PL-ben. A pontvadászat és a vb között egy hónap maradna arra, hogy összefabrikálják valahogy Wayne Rooneyt, az angolok bizodalmát.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.