Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Július 18. 12:26, csütörtök | Bulvár
Forrás: velvet.hu

Viccből hülye dolgokat kért a szállodába, megkapta

Viccből hülye dolgokat kért a szállodába, megkapta

Egy Redditező nem vette túl komolyan, hogy különleges igényként cukorkákat és egy baconökről készült képet is szeretne kapni, a hotel viszont készségesen teljesítette a dolgot a férfi legnagyobb meglepetésére.

A DecentDudeDustin néven Redditen tevékenykedő férfi jól meglepődött, amikor barátnőjével szállást foglalt – írja a Happy Place. Foglaláskor ugyanis a mi gyanúnk szerint a barátnőjével jól be lehettek tépve, és írtak pár vicces igényt a houstoni szállodának a különleges elvárások részlegbe. Mivel nem történt semmi visszajelzés a hotel részéről, el is felejtették, hogy például három piros színű M&M's bogyót kértek, amik közül a harmadiknak az a szerepe, hogy elfelezzék a nőjével akkor, ha felébrednek az éjszaka. A másik kérés az volt, hogy tegyenek az ágyukra egy adag baconről készült képet, mert ő szereti a baconről készült képeket. A meglepetés az volt, hogy a szálloda tényleg teljesítette a két hülye kérést.

Cikk folytatása...

Címkék: kívánság, szálloda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.