Városlista
2024. augusztus 13, kedd - Ipoly

Hírek

2012. Április 01. 07:43, vasárnap | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Video: ZTE - ETO 0-2

Video: ZTE - ETO 0-2

Újabb rekord felé tart a csapatunk. Eddig ugyanis mindössze 7 alkalommal fordult elő, hogy legalább 5 bajnoki mérkőzésen egymás után begyűjtse a csapat a győzelemért járó pontokat.

A hét alkalom viszont 7 különböző szezonban volt, így ha a Kaposvár együttesét legyőzi csapatunk, akkor egy bajnokságon belül másodszor lépjük át a bűvös határt. Pintér Attila is folytatja az idei év sikertörténeteit, hiszen korábban vele a leghosszabb veretlenségi sorozatot produkálta a csapat, most a négyes győzelmi szériával az eddigi leghosszabb 3 pontos sorozatot tudhatja maga mögött a vezetőedző - és reméljük még messze a vége. Az pedig hab a tortán, hogy a tabellán az ETO neve mellett van a legtöbb rúgott gól az összes csapatot tekintve - igaz a Loki és a Vidi egy meccsel kevesebbet játszott. A 43 gólból a legutóbbi kettő Zalaegerszegen esett, íme az összefoglaló:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 09:13, kedd | Helyi

Anya adta a veséjét a fiának – humán történet a győri kórházból

Amikor egy anya azt mondja a gyermekének, hogy az életemet adnám érted, azt vehetjük komoly ígéretnek.

2024. Augusztus 13. 08:15, kedd | Helyi

Külföldön is kedvelik a nyúli borokat

Ausztriában, Svájcban és még Dániában is lehet találkozni a Pannonhalmi Borvidék boraival.

2024. Augusztus 13. 08:06, kedd | Belföld

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény – megújult a Szent István Nap mobilalkalmazása

Megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a Szent István Nap látogatói az eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról.