Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2012. Április 01. 07:43, vasárnap | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Video: ZTE - ETO 0-2

Video: ZTE - ETO 0-2

Újabb rekord felé tart a csapatunk. Eddig ugyanis mindössze 7 alkalommal fordult elő, hogy legalább 5 bajnoki mérkőzésen egymás után begyűjtse a csapat a győzelemért járó pontokat.

A hét alkalom viszont 7 különböző szezonban volt, így ha a Kaposvár együttesét legyőzi csapatunk, akkor egy bajnokságon belül másodszor lépjük át a bűvös határt. Pintér Attila is folytatja az idei év sikertörténeteit, hiszen korábban vele a leghosszabb veretlenségi sorozatot produkálta a csapat, most a négyes győzelmi szériával az eddigi leghosszabb 3 pontos sorozatot tudhatja maga mögött a vezetőedző - és reméljük még messze a vége. Az pedig hab a tortán, hogy a tabellán az ETO neve mellett van a legtöbb rúgott gól az összes csapatot tekintve - igaz a Loki és a Vidi egy meccsel kevesebbet játszott. A 43 gólból a legutóbbi kettő Zalaegerszegen esett, íme az összefoglaló:

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 19:50, csütörtök | Sport

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin

Beszélgetés Dominik GT-vel a Therwoolin VIII. Zemplén rally után.

2022. December 01. 13:54, csütörtök | Külföld

Lavrov: nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtöki moszkvai, az európai biztonság kérdéseiről megtartott sajtótájékoztatóján.

2022. December 01. 13:52, csütörtök | Külföld

A horvát kormány döntött az üzletek vasárnapi zárva tartásáról

A horvát kormány csütörtökön döntött az üzletek részleges vasárnapi zárva tartásáról - közölte Marin Piletic munkaügyi miniszter a kabinet ülését követő sajtótájékoztatóján.

2022. December 01. 13:41, csütörtök | Belföld

Letartóztatásban a férfi, aki baltával fenyegette a rendőröket

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája mindenben egyetértett a nyomozó ügyészség letartóztatás elrendelésére irányuló indítványával.