Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 23. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Videóra vették a sztár halálát

Videóra vették a sztár halálát

Megrázó felvétel került elő a szombaton tragikus hirtelenséggel elhunyt Knut haláláról, amit az egyik látogató készített.

Egész Németország és máshol a világon is ezrek gyászolják Knuttot, a sztárjegesmedvét. A berlini állatkert híressége szombat délután hunyt el teljesen váratlanul. A haláláról eddig annyit tudtunk, hogy a medencéjében érte, azonban most előkerült egy felvétel a tragédiáról. A videó nemcsak megrázó, de kicsit másképp mutatja be a történteket, mint ahogyan az állatkert visszafogott nyilatkozata.


A felvételen azt látni, hogy Knut szokásához híven napozik kedvenc szikláján, majd hirtelen felkel, és zavartan forogni kezd. Majd pár másodperc után, látszólag magatehetetlenül beájul a vízbe. A látogatók között pedig azonnal kitört a pánik, mert mindenki érezte, hogy most nagy baj van. A szemtanúk szerint mindenki kedvenc medvéje még próbált pár mozdulattal a felszínen maradni, de mindhiába. Az odasiető gondozók már csak a tetemét tudták kihúzni a medencéből.

A tragédia pontos oka még mindig ismeretlen. Lehetett valamilyen titokzatos betegség, vagy az őt felnevelő Thomas Dörflein halála, vagy egyszerűen a fajtársai által rárótt kitaszítottság. Biztosat csak akkor lehet kijelenteni majd, ha nyilvánosságra hozzák a boncolás eredményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.