Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 10. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vígan meztelenkedett a modell öngyilkossági kísérlete előtt

Vígan meztelenkedett a modell öngyilkossági kísérlete előtt

Noémie Lenoir tényleg az egyik legprofibb modell, mivel legutóbbi fotóját nézve senki nem mondaná meg, hogy éppen az élete kioltását tervezte pózolás közben.

A V Magazine igazán illusztris társaságot csődített össze nyári kiadásához. Azonban az egyik képnek tragikus története van. Noémie Lenoirról ugyanis alig egy héttel az öngyilkossági kísérlete előtt készült a szexi fotó. A gyönyörű modell ekkor már javában tervezgette, hogy végez magával, viszont a tekintetén nem látszik, milyen súlyos lelki gondokkal küzdött.




Közben az is kiderült, hogy nemcsak szex és zsarolási botrányba keveredett milliomos lovagja állt szerencsére (nem)jól végződő tette mögött. A harminc éves francia szépség ugyanis gyermeke apjával, Claude Makelelével is viszonyt folytatott, de a kiváló focista újból összetörte a szívét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült