Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Február 12. 17:35, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Vigyázat, rákkeltő a pénisznövelő

Vigyázat, rákkeltő a pénisznövelő

Májkárosító és rákkeltő mérget tartalmaz a neten rendelhető Libido7 nevű pénisznagyobbító szer – figyelmeztet honlapján az ÁNTSZ. Magyarországon egy cég már biztosan vásárolt ilyet, „saját felhasználásra”.
Egy holland nagykereskedésen keresztül ismeretlen eredetű gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény került forgalomba, amely az emberi májat károsító, rákkeltő anyagot tartalmaz – közölte honlapján az ÁNTSZ. A szer Libido7 vagy Libido & Penis Enlargement néven fut, és a használóinak hosszabb, nagyobb péniszt ígér. A riasztás az Európai Unió tagállamaiban működő gyorsvészjelző rendszeren keresztül érkezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.