Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Június 05. 10:29, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Vigyázzon! A napozás így komoly életveszéllyel járhat

Vigyázzon! A napozás így komoly életveszéllyel járhat

Majdnem a férfi hátán landolt a repülő.

A napozásban alapjában véve nem sok veszély rejlik: ha megfelelő naptejjel kenjük be magunkat, még a leégést is megúszhatjuk, ha pedig sikerül meginni a sört mielőtt felmelegszik, az már kész Kánaán. Viszont mikor a strandot csak egy drótkerítés választja el a leszállópályától, érdemes kétszer meggondolni, hová terítjük a pokrócot.

A reptér Németország északi részén található, láthatóan közvetlenül a tengerpart és a hozzá tartozó strand mellett. "Nem ez volt életem legjobb landolása" - nyilatkozta a repülőt vezető pilóta. Valóban nem...

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.