Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 09. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Vihar ide vagy oda, a város népszerűsége töretlen

Vihar ide vagy oda, a város népszerűsége töretlen

Bár a nyár közepi szokatlanul hűvös idő nem tett jót az idegenforgalomnak, Győrbe mégis egyre több kiránduló érkezik. Győr nem csak a hazai, de a külföldi vendégek számára is vonzó célpont.

A hozzánk érkezőket elsősorban a barokk belváros, a vízpartok és a kiváló színvonalú szállodák vonzzák.

A város egyik legnépszerűbb hotelje szinte mindig tele van, akár esik, akár fúj. Egyébként a szokatlanul zord nyári időjárás sem tudott rontani Győr idegenforgalmi mutatóin. Városunk ugyanis most már töretlenül az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. A győriek is jól tudják mire igazán büszkék, és hogy mit mutatnának meg az ide érkezőknek.

De nem kizárólag a belváros, a templomok és a vízpartok vonzóak, a kirándulók többsége ugyanis egyszerűen csak a hangulat miatt is szívesen jönnek Győrbe. Emellett az is fontos szempont lehet a turisták számára, hogy a 2 - 5 csillagos szállodák közül a győri hoteleknek a legjobb az ár - érték aránya. Vagyis nemcsak látnivaló van bőven a folyók városában, de a szolgáltatások is magas színvonalúak. Ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Győr népszerűsége töretlen mind a hazai mind pedig a külföldi turisták körében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.