Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. Augusztus 06. 11:11, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Vihar - Országszerte mintegy harminc riasztást kaptak a tűzoltók

Vihar - Országszerte mintegy harminc riasztást kaptak a tűzoltók

Országszerte mintegy harminc riasztást kaptak a tűzoltók a vasárnapi viharok miatt, Borsodban egy épületből két embert ideiglenesen kiköltöztettek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Hajdu Márton tájékoztatása szerint a bejelentések jelentős része Budapestről és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkezett, jellemzően fakidőlések miatt, de Borsod és Fejér megyében épületkárok is voltak. Fejér megyében volt olyan fakidőlés, amely akadályozta a közúti forgalmat - tette hozzá.
A helyettes szóvivő elmondása szerint átlagon alulinak mondható a bejelentések száma, az egy héttel korábbi vihar miatt még aznap négyszáz, a viharral összefüggésben viszont összesen több mint ezer bejelentést kaptak.
A Borsod megyei Szuhogy községben vasárnap délután egy lakóépület tetőszerkezete omlott le a viharban, az 5x8 méteres épületben lakó két felnőtt rokonaiknál talált ideiglenesen szállásra.

Címkék: Időjárás-vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús