Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. Július 29. 12:52, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Vihar - Szigeten rekedt horgászokat mentettek ki egy móri horgásztónál

Vihar - Szigeten rekedt horgászokat mentettek ki egy móri horgásztónál

Szigeten rekedt horgászokat mentettek ki egy móri horgásztónál, miután a vasárnap hajnali heves esőzés következtében a tó vízszintje ötven centimétert emelkedett, és emiatt víz alá került a szigetre vezető híd - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: az Ezerjó-horgásztavon lévő szigeten mintegy ötven ember, közöttük több gyerek horgászott. Nem voltak közvetlen életveszélyben, de a katasztrófavédelem polgári védelmi főfelügyelősége úgy döntött, hogy el kell hagyniuk a területet, mert a nap folyamán további esőzés várható.
Az üzemeltető motorcsónakokkal és gumicsónakokkal partra szállította az ott rekedteket. R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette, a tóhoz vezető földút mélyebben fekvő része szintén víz alá került, ezt megszüntették a gát átvágásával.

Címkék: Időjárás-vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús