Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Május 24. 07:12, péntek | Helyi

Viharkárok: hét platánfa is kidőlt Győrben

Viharkárok: hét platánfa is kidőlt Győrben

A viharos időjárás miatt kedden Győr-Moson-Sopron vármegyében tizenkét alkalommal kellett beavatkozniuk a hivatásos tűzoltóknak, főként Győrben és a környező településeken.

Tizenegyszer riasztották az egységeket kidőlt fák miatt, egy esetben pedig villanyvezeték-szakadáshoz. Győrben, a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában összesen hét platánfa dőlt ki, amelyek négy autót megrongáltak.

Egy közintézményben keletkezett kár Győrben, a Szabolcska Mihály utcában az Építő- és Faipari Szakképző Iskola homlokzatának dőlt négy fa, amelyek megrongáltak egy ablakot, a homlokzatot, valamint az ereszcsatornát.

A hivatásos egységek munkáját több önkéntes tűzoltó egyesület segítette, köztük a börcsi és a győrszemerei önkéntesek a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában vettek részt a viharkárok felszámolásában.

Forrás: Katasztrófavédelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 23. 09:12, vasárnap | Helyi

Diákként dolgozni, diákként adózni

A nyári munkát vállaló diákok bejelentésére, adózására – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalókra.

2024. Június 23. 08:14, vasárnap | Helyi

Összefogásból épült sportpálya a Kazinczyban

Rá sem lehet ismerni a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium udvarára.

2024. Június 23. 07:16, vasárnap | Helyi

Az Audi Hungaria 160.000 négyzetméterrel bővíti napelemparkját

Berényi Gábor, a Smart Solar Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, valamint Michael Breme, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke aláírta azt a megállapodást,

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.