Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 12. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: MTI/idokep.hu

Viharos hétvége: ránk szakad az ég?

Viharos hétvége: ránk szakad az ég?

Szombat este éri el az országot észak felől a hidegfront. Szombaton még átlagosan 27 fok lesz napközben, vasárnap viszont már csak 15 fok várható az országban.

Török László, az OMSZ munkatársa közölte: a hidegfront szombat éjjel át is vonul az ország felett, de a déli határ mentén még kitart egy ideig. Vasárnap gyakran megnövekszik majd a felhőzet, de napsütés is lehet, viszont záporokra és zivatarokra is számítani kell.

Szombaton helyenként még akár 30 fokra, vasárnap viszont jó esetben csak 15 fokra lehet számítani - mondta a meteorológus.

Hűvös, csapadékos idő lesz hétfőn is, a szakemberek főként északnyugaton számítanak napos időre; a hőmérséklet 16-17 fok lesz átlagosan az országban.

A Dunántúlon viharossá fokozódhat a szél, a hőmérséklet itt is lecsökken, az eddigi nyárias meleghez képest legkevesebb 15, éjszaka pedig 5 fok alá is süllyedhet a hőmérő higanyszála – tájékoztat az idokep.hu

Címkék: időjárás, omsz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense