Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Május 12. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: MTI/idokep.hu

Viharos hétvége: ránk szakad az ég?

Viharos hétvége: ránk szakad az ég?

Szombat este éri el az országot észak felől a hidegfront. Szombaton még átlagosan 27 fok lesz napközben, vasárnap viszont már csak 15 fok várható az országban.

Török László, az OMSZ munkatársa közölte: a hidegfront szombat éjjel át is vonul az ország felett, de a déli határ mentén még kitart egy ideig. Vasárnap gyakran megnövekszik majd a felhőzet, de napsütés is lehet, viszont záporokra és zivatarokra is számítani kell.

Szombaton helyenként még akár 30 fokra, vasárnap viszont jó esetben csak 15 fokra lehet számítani - mondta a meteorológus.

Hűvös, csapadékos idő lesz hétfőn is, a szakemberek főként északnyugaton számítanak napos időre; a hőmérséklet 16-17 fok lesz átlagosan az országban.

A Dunántúlon viharossá fokozódhat a szél, a hőmérséklet itt is lecsökken, az eddigi nyárias meleghez képest legkevesebb 15, éjszaka pedig 5 fok alá is süllyedhet a hőmérő higanyszála – tájékoztat az idokep.hu

Címkék: időjárás, omsz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.