Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Május 11. 14:43, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Világbajnokságot rendezne a magyar szövetség

Világbajnokságot rendezne a magyar szövetség

A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalosan megpályázza a jövő évi divízió I-es világbajnokság egyik csoportjának rendezési jogát. Az MJSZ elnöksége hétfőn este úgy döntött, jelentkezik az esemény megrendezésére.

A magyarok a spanyolokkal, a dél-koreaiakkal, a japánokkal, a hollandokkal, valamint a most zajló vb jobbik kiesőjével vannak azonos csoportban. A testület - mivel mandátuma nyáron lejár - nem döntött a kapitány kérdésben, ám a többség változatlanul Ted Satorral képzelné el a jövőt. A doppingvétség miatt egy évre eltiltott Hetler Ádám és Erdélyi Péter fellebbezését elutasították.


(sporthirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 07:53, vasárnap | Sport

Női kézilabda-vb - Elmaradt a bravúr, nem juthat nyolc közé a magyar válogatott

A magyar válogatott 26-22-re kikapott a svéd csapattól a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében szombaton.

2023. December 09. 15:41, szombat | Sport

Schmidt Ádám: tíz százalékkal emelkedik az olimpiai és paralimpiai jutalom

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésén bejelentette, hogy megemelik az olimpiai és paralimpiai jutalmakat a jövő évi párizsi játékokra.

2023. December 06. 21:29, szerda | Sport

Költözik a TRACKWOOD

Na persze nem kell megijedni!

2023. December 05. 13:01, kedd | Sport

Kerkez Milos 19. az idei Golden Boy-listán

Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott játékosa a 19. helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgókat értékelő 2023-as Golden Boy-listán.