Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2014. Április 24. 12:36, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Világsztár focistától tanulnak a hazai hírességek

Világsztár focistától tanulnak a hazai hírességek

Különleges eseményen vehettek részt a hazai Média Válogatott tagjai, hiszen a napokban jelent meg a világhírű focista, Javier Zanetti: A Kapitány című könyv.

A jeles alkalmat egy rangos focitorna koronázta meg, ahol hazánk hírességei is rúgták a bőrt. A Média Válogatott tagjai közül Palcsó Tamás, Lui Bűvész és Csordás Tibi már meccs előtt is forgatták a könyvet, sőt mi több, még a pályára is magukkal vitték.

Világsztár focistától tanulnak a hazai hírességek

- Érdemes lenne minden magyar focistának és focit szeretőnek beleolvasni a könyvbe, hiszen egy igazi világklasszis gondolatait, taktikáit ismerhetjük meg. – mondta Palcsó Tamás.

- Nagyon örülök, hogy magyar nyelven is megjelent a könyv. Igazán inspiráló volt meccs előtt ezt olvasnom. Szó szerint nem tudtam elszakadni az írástól, ezért még a mérkőzés közben is bele-bele lapozgattam.– tette hozzá Csordás Tibi, aki köztudottan szereti az olasz futballt.

Világsztár focistától tanulnak a hazai hírességek

A Médiaválogatott tagjai a mérkőzések után úgy döntöttek májusban személyesen látogatják meg Zanettit, és további focileckéket vesznek tőle.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.