Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. November 02. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Virágtolvajok zavarták meg a nyugalmat a temetőben

Virágtolvajok zavarták meg a nyugalmat a temetőben

Nyugodtan telt a halottak napi hosszú hétvége a fővárosban, sem súlyosabb bűncselekmény, sem súlyos baleset nem történt eddig. A temetők környékén este 21 óráig vannak érvényben a forgalmi változások és estig tart a fokozott rendőri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) intézkedéseinek és az akciókban résztvevő rendőröknek köszönhetően az elmúlt napokban tisztelettel és méltósággal róhatták le kegyeletüket elhunyt hozzátartozóik síremlékeinél a fővárosba látogatók – mondta a Független Hírügynökségnek Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese. Sem komolyabb balesetről, sem súlyosabb bűncselekményekről nem érkezett jelentés a rendőrséghez.

Hétfőn este 21 óráig vannak érvényben a fővárosi temetők környékét érintő forgalmi változások, és addig tart az egyenruhás és civil rendőrök részvételével a fokozott ellenőrzés is.

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően több zsebtolvaj is lebukott a hétvégén a fővárosban, így egyet a 75-ös trolin, kettőt pedig a Boráros téri aluljáróban fogtak el a zseblopási nyomozók. Az Új Köztemetőben a sírokhoz érkezők értesítették az ott szolgálatot teljesítő járőröket, hogy valakik lopják a virágokat a sírokról. A rendőrök a jó személyleírás alapján, a bejáratnál tartóztatták fel a kifelé tartó tolvajokat, akiknél egy szatyorban több műanyag virágcsokrot találtak, amelyeket feltehetően a sírokról hoztak el – tette hozzá Sagyibó Melinda.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.