Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. November 20. 08:22, szerda | Bulvár

Visszaéltek Gregor Bernadett nevével

Visszaéltek Gregor Bernadett nevével

Egy neten keringő álinterjúval próbálják lejáratni Gregor Bernadettet, aki emiatt jogi lépéseket fontolgat.

"Egy hazug, nyugdíjasokat súlyosan sértő állításokat tartalmazó cikk jelent meg az interneten, benne olyan száma adott mondatokkal, amelyek soha nem hangzottak el. Sokkolt, amikor olyan leveleket kaptam, hogy az édesapám most nagyon nem lenne rám büszke. Azonnal jogi lépéseket fontolgattam, és egyesével válaszoltam arra a több tucat üzenetre, amelyet a rajongóimról kaptam" - mondta a Borsnak Gregor Bernadett.

Mint mesélte, nagy valószínűséggel külföldről üzemeltetik az oldalt, nincs esély arra, hogy elkapják az elkövetőt.

"Sokszor éltek már vissza a nevemmel, és rettenetes érzés, hogy tehetetlen vagyok a névtelen elkövetőkkel szemben. Nem értem, ki képes ilyen rosszindulatú csalásra, amivel egy másik, vétlen ember életét keseríti meg, minden ok és cél nélkül. Egy-egy ilyen eset után még az utcára is félve lépek ki, mert az emberek reakciói kiszámíthatatlanok az ilyen kártékony hírek után."

Forrás: origo.hu

Kép: Csudai Sándor - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.