Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Július 16. 15:22, kedd | Bulvár

Visszaéltek Tatár Csillla nevével, pénzhez akartak jutni

Visszaéltek Tatár Csillla nevével, pénzhez akartak jutni

A műsorvezető arcával fogyasztó tablettákat reklámoztak, de nem csak ő esett áldozatául a csaló cégnek, hanem szakemberek nevével is átverték a vásárlókat.

Többször visszaéltek már csalók a műsorvezető nevével, így mikor először értesült az újabb csalásról, eleinte nem is akart foglalkozni vele, gondolta, pár nap alatt lecseng és mindenki elfelejti, de nem így lett. Nagyon sokan írtak neki, sokan elhitték, hogy a tabletta segített neki lefogyni, de a Mokkában kijelentette, hogy ez soha nem volt és nem is lesz így.

"Soha nem fogyókúráztam ilyennel, nem is fogok. Ha valaki ilyet lát a nevem mellett, az tuti, hogy kamu" - mondta. Mindenkinek egyesével válaszolt a közösségi oldalán, mert meg akarta akadályozni, hogy bárkinek bármi baja legyen tőle. "Ha valaki azt gondolja, hogy bekapkod bizonyos tablettákat, és attól ő majd sovány lesz, slank és egészséges, az nagyon rossz úton jár, mert ilyen nincsen" - tette hozzá.

Jobb esetben nem ér semmit a vásárolt tabletta, de sajnos előfordul, hogy betegségekhez is vezetnek a hamis fogyasztószerek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.