Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 06. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszafiatalodott Lopez

Visszafiatalodott Lopez

Jennifer Lopez legutóbbi dalának azt volt a címe, hogy Frissen a sütőből, pedig jobban illett volna hozzá a Frissen a plasztikai sebésztől, ugyanis úgy megfiatalodott hirtelen.

Sosem tartozott a csúnya nők közé Jennifer Lopez, sőt, tőle többször még senki nem lett megválasztva a világ legszexisebb hölgyének. Viszont még így is túl gyanús, hogy most, lassan negyvenegy évesen fiatalabb és frissebb az arca, mint bármikor korábban. A rejtély mögött azonban nem egy éles szikéjű plasztikai sebész áll, csak egy jóval szerényebb keresetű, de hasonlóan ügyes kezű grafikus. Bár a munkáját nem lehet tökéletesnek nevezni, hiszen, mint említettük, túlságosan ifjú lett Jen fizimiskája, így pedig egyáltalán nem illenek a fotók az eredeti koncepcióba, ami arról szólt, hogy mennyire sokat kell küzdenie a külsejéért, és még így sem tökéletes. Hiszen hála az utómunkának, most már hibátlanul fest.

 

Ha valahogy elvonatkoztatunk a huszonéves arcú, negyvenes testű Lopeztől, akkor tagadhatatlanul szexisek a képei, így nem véletlenül rajonganak még mindig érte rengetegen. Bár azt minden bizonnyal sokan sajnálják, hogy a népszerű tompora nem kapta meg a kellő a hangsúlyt a fotózáson.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.