Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Visszahívott egy terméket az egyik áruházlánc

Visszahívott egy terméket az egyik áruházlánc

Idegen anyaggal (több féle gyommag, kavics) való szennyezettség miatt a Penny Market Kft. visszahívja a 40 grammos kiszerelésű Mr. Spice fűszerköményt

- közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 2025. január 15. és január 16-i minőségmegőrzési idővel rendelkező termékeket ne fogyasszák el.

Hozzátették, hogy az érintett fűszerkömény a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Penny Market Kft. visszatéríti.

Kukorica csemegét hívott vissza a Spar

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta S-Budget bacon ízű, 100 grammos kiszerelésű kukorica csemegéjét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy ezt a terméket ne fogyasszák el, a visszahívás oka érzékszervi nem-megfelelőség volt, a terméken helyenként fekete elszíneződés mutatkozott.

A Szimita Trade Kft. által gyártott termék, amelynek minőségmegőrzési ideje: 22.03.2022. a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Spar visszatéríti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.