Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2010. Január 14. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Többen is visszahíztak a Nagy Fogyás egykori szereplői közül. A TV2 Mokkájában Liptai Claudia és Pachmann Péter Agócs Gáborral és Viza Péterrel beszélgetett. A két férfi arról számolt be, hogy sajnos visszajöttek a leadott kilóik.

Agócs Gábor elmondta, hogy akkoriban 50 kilótól szabadult meg, amiből 35-öt vissza is szedett. Viza Péter pedig szomorúan konstatálta, hogy bár nem állt mostanában mérlegre, ott tart, mint amikor beköltözött a Nagy Fogyás-házba.

Péter úgy véli, a műsor utáni ismertség, a stressz és néhány rossz döntés játszott leginkább szerepet abban, hogy nem tudta megtartani a súlyát. Ráadásul az edzéseket is abbahagyta. A férfi elmondta, hogy az is baj volt, hogy mindvégig azt gondolta, bármikor menne neki a fogyás. Most azonban ismét úgy döntött, leadja a pluszkilókat, és egy ideje újra rendszeresen mozog.

Gábor a visszahízás ellenére sem tartja kudarcnak a műsort. Ő úgy látja, hogy olyan szempontból is nagyon hasznos volt, hogy meggyőződött róla: le lehet fogyni. Ő például bármikor visszaköltözne a házba. Azonban úgy véli, hogy a benti edzéstervet "kint" nagyon nehéz tartani, hiszen annyit edzettek, mint egy sportoló, ahhoz pedig túl rövid volt az idő, hogy a helyes táplálkozást megtanulják.Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.