Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 14. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Visszahíztak A nagy fogyás szereplői

Többen is visszahíztak a Nagy Fogyás egykori szereplői közül. A TV2 Mokkájában Liptai Claudia és Pachmann Péter Agócs Gáborral és Viza Péterrel beszélgetett. A két férfi arról számolt be, hogy sajnos visszajöttek a leadott kilóik.

Agócs Gábor elmondta, hogy akkoriban 50 kilótól szabadult meg, amiből 35-öt vissza is szedett. Viza Péter pedig szomorúan konstatálta, hogy bár nem állt mostanában mérlegre, ott tart, mint amikor beköltözött a Nagy Fogyás-házba.

Péter úgy véli, a műsor utáni ismertség, a stressz és néhány rossz döntés játszott leginkább szerepet abban, hogy nem tudta megtartani a súlyát. Ráadásul az edzéseket is abbahagyta. A férfi elmondta, hogy az is baj volt, hogy mindvégig azt gondolta, bármikor menne neki a fogyás. Most azonban ismét úgy döntött, leadja a pluszkilókat, és egy ideje újra rendszeresen mozog.

Gábor a visszahízás ellenére sem tartja kudarcnak a műsort. Ő úgy látja, hogy olyan szempontból is nagyon hasznos volt, hogy meggyőződött róla: le lehet fogyni. Ő például bármikor visszaköltözne a házba. Azonban úgy véli, hogy a benti edzéstervet "kint" nagyon nehéz tartani, hiszen annyit edzettek, mint egy sportoló, ahhoz pedig túl rövid volt az idő, hogy a helyes táplálkozást megtanulják.Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.