Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 23. 14:43, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Visszatér Oláh Ibolya

Visszatér Oláh Ibolya

Újra kellett fordítani az Aida című musical dalszövegeit, mivel Szomor György nem engedte, hogy az ő értelmezésében adják elő az újból színpadra állított darabot. A július 2-i premier előtt a társulatnak emiatt újra meg kell tanulnia

"Az Aida volt az első színházi munkám, ezáltal egyfajta örök szerelmem. Remélem, az új szöveget is könnyen elsajátítom majd" - mondta az énekesnő a Napi Ásznak.


Szurdi Miklós állítja: nem haragszik Szomor Györgyre. Mi több, mivel kifejezetten jónak tartotta korábbi alkotótársa fordítását, azt szerette volna használni, ám Szomor abba nem egyezett bele.

"Kénytelen voltam én munkának látni, de már nem bánom. A musical sok rajongója már kívülről tudja az első szöveget, de biztos vagyok benne, hogy a mostanit is hamar megszokják" - nyilatkozta a rendező.

A világhírű darabot nem csak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, hanem Székesfehérvárott is előadják. Ezúttal azonban nem a Vörösmarty Színházban, hanem a sportcsarnokban.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.