Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2013. Február 20. 17:07, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr/WK

Visszatérés - GyőrStílus Blog

Visszatérés - GyőrStílus Blog

A nagy téli visszavonulás után most újra indul a GyőrStílus blog. Koncepcióját tekintve megmarad az eddig is követett irányelv, hogy nem távolról szemléljük a divatot, hanem úgy, hogy azt bárki elsajátíthassa.

A GyőrStílus blog mostantól új lendülettel szolgáltat fiatalos, érdekes témákat Nektek!

Arról, hogy mik lesznek a megmaradó és az új rovatok, majd a későbbiekben írok. Hiszen most a legfontosabb feladatunk, hogy felkészüljünk a tavaszra, számtalan szempontból is. Amellett, hogy a testet felkészítjük, fontos a lélek karbantartása is a kettő egyébként is harmonizál egymással.

A tavasz mindig egy megújulás, újra tervezés, felüdülés, remények és az új kollekció megjelenésének ideje. Ahelyett, hogy a tavaszi nagytakarításra koncentrálunk ( ami azért fontos) sokkal inkább fordítsunk több energiát a saját magunk "frissítésére".

A férfiak nem értik, hogy a nők miért írnak mindenről listát, én meg azt nem értem, hogy lehet lista nélkül élni. Ahhoz, hogy tudatos életet éljünk, ami nem egyenlő azzal, hogy beszabályozottat, fontos áttekintenünk mit szeretnénk véghez vinni és mi az amit elszeretnénk hagyni.

Íme egy minta lista:

1. Min szeretnénk változtatni (külső, belső)
2. Mit szeretnénk elhagyni (tulajdonság, kilók, rossz kapcsolat)

Nem érdemes nagy világrengető terveket leszögezni, kicsiktől menjünk a nagyok felé, hiszen úgy is útközben erősödünk.

Érdekes témákért, frissítésekért kövesd a GyőrStílust a Facebookon is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 07:12, szerda | Helyi

Átadták az Egyetem MedTech Egészségtechnológiai Campusának első épületét

A győri Széchenyi István Egyetem a Zrínyi utcában, az egykori kórházi épületegyüttesben valósítja meg a MedTech Egészségtechnológiai Campusát, melynek első elkészült épületét szombaton hivatalosan átadták.

2024. Május 28. 09:14, kedd | Helyi

Visszajutott az élvonalba az ETO!

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

2024. Május 28. 08:12, kedd | Helyi

Több vonalon is változik a közlekedési rend vármegyénkben

Május 27-től október 6-ig pályafelújítás miatt változik a közlekedési rend a Győr-Veszprém vonalon, a vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek.

2024. Május 28. 07:15, kedd | Helyi

Az ikrényiek nyomásingadozásra, víz elszíneződésre számíthatnak

A Pannon-Víz Ikrény fő vízellátó rendszerének központi szerelvényaknájában motoros pillangó szelep cserét végez 2024.05.28-án (kedden) 8:00 és 12:00 óra között.