Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Január 11. 07:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Visszatérőkkel erősít Kemény Dénes

Visszatérőkkel erősít Kemény Dénes

Kiss Gergely és Kásás Tamás visszatérésével erősít a magyar vízilabda-válogatott. A csapatnak a nyári sanghaji világbajnokságon a dobogón kell végeznie ahhoz, hogy biztos résztvevője legyen a 2012-es londoni olimpiának. Kemény Dénes 1

Gólokból még többet és az elmúlt szezon hullámzó játékánál kiegyensúlyozottabb teljesítményt vár 2011-ben a nemzeti válogatottól Kemény Dénes. A szövetségi kapitánynak a cél elérésben rengeteget segíthetnek a visszatérő háromszoros olimpiai bajnokok, az évtized vízilabdázója Kásás Tamás és Kiss Gergely.

- A csapat két fontos játékossal erősödik, tehát kiegyensúlyozottabb lesz. Több pihenőt kapnak azok, akik tavaly túl voltak terhelve, több segítséget kapnak a fiatalok arra, hogy fitogtassák a tudásukat és bekerüljenek a csapatba. Úgy érzem, hogy ennek a válogatottnak 3-4 góllal jobbnak kell lenni, mint tavaly volt, ha ez bekövetkezik akkor bárkivel szemben győzelmi reményekkel szállunk majd a vízbe. A világbajnokságon minden meccset meg akarunk nyerni, mint eddig mindig - mondta a hírTV-nek Kemény Dénes. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.