Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 07. 15:15, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Visszavágott a Sevillának és odavágott a Barcának a Real

Visszavágott a Sevillának és odavágott a Barcának a Real

Szenzációs hajrában fordított kétgólos hátrányból a Real Madrid a negyedik helyezett Sevilla ellen a spanyol bajnokság 25. fordulójában. A szombat esti 3-2-es sikerrel megőrizte száz százalékos hazai mérlegét. Kihasználva a Barcelona al

Visszavágott az őszi vereségért a Sevillának, és odavágott a Barcának a Real Madrid, amely győzelmével két pontot vert a katalánokra, és feltornázta magát az első helyre 25 mérkőzés után a La Ligában. Mindkét félidő elején beszedett egy szerencsétlen gólt a fővárosi csapat (Xabi Alonso és Casillas volt a ludas), de egy pillanatra sem lehetett érezni, hogy ez visszavetette volna a játékosokat, sőt kétgólos hátrányban is zakatoltak, robotoltak, és helyzetek garmadáját dolgozták ki, amelyek közül a nagy számok törvénye szerint be is ment néhány.

Ronaldo, Ramos és a 92. percben Van der Vaart is közelről vette be a tűzforró kesztyűkkel védő Palop kapuját, így a Real a 3-2-es hősies diadallal a klub 108. születésnapján tört borsot az ősi rivális, tavaly hat címet begyűjtő Barcelona orra alá.

Ramos, Marcelo, Higuaín, Ronaldo és a csereként beállt Guti teljesítménye csillagos ötöst érdemel, igazi csapattá érett erre a mérkőzésre a királyi gárda, amely most már nyugodt szívvel koncentrálhat a Bajnokok Ligájára, a Lyon elleni nyolcaddöntő visszavágójára.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.