Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Január 27. 09:14, szombat | Helyi

Visszavonul az olimpia után a Győri Audi ETO klasszisa, Stine Oftedal

Visszavonul az olimpia után a Győri Audi ETO klasszisa, Stine Oftedal

Stine Oftedal, a Győri Audi ETO KC kézilabdázója a klub hivatalos YouTube-csatornáján, valamint ezzel egy időben a Sport TV-ben jelentette be

, hogy az idény végén befejezi profi pályafutását, így nem hosszabbítja meg a szerződését.

"Szünetet tartok. Nagyon valószínű, hogy ezzel vége is a karrieremnek, de kicsit azért szeretném még nyitva tartani ezt az ajtót. Sok játékost láttam, aki visszavonult, de annyira hiányzott neki a játék, hogy talált egy másik megoldást, hogy folytassa. De egyelőre az tűnik a leghelyesebbnek, ha végleg befejezem ebben a klubban és profiként is.Még van néhány célom a szezonban, amikre már nagyon készülök, és alig várom, hogy dolgozzak értük. Szó sincs róla, hogy ne lenne motivációm a hátralévő időszakra. De azt is éreztem, hogy telítődtem. Folyamatosan játszottam, nagyon keveset voltam sérült, ami óriási kiváltság volt. Nagyon sokat vállaltam, nem tartottam szünetet. Beleszagolni sem volt időm az igazi életbe. De most sem csinálnám másképp. Nem panaszkodom, így volt ideális, nem is akarhattam volna jobban. De egy ponton azt éreztem, hogy valamin változtatnom kell. Közelebb szeretnék lenni a barátomhoz, hogy több időt tölthessek vele. Többet akrok lenni a családommal, a barátaimmal. Ez a tizenegyedik idényem külföldön. Csodálatos út volt. Mindent elértem, nagyon elégedett vagyok. Profi kézilabdázóként valami véget ér a nyáron az olimpiával.”

A játékossal készített teljes interjú itt nézhető meg:

Az irányító 2017-ben érkezett az Audi ETO-hoz, a csapat vele kétszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer magyar bajnokságot, háromszor Magyar Kupát, emellett négyszer választották meg a Bajnokok Ligája legjobb irányítójának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.