Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2018. Február 12. 14:02, hétfő | Belföld

Viszkisüveget posztolt a Facebookra, majd a halálba menekült autójával

Viszkisüveget posztolt a Facebookra, majd a halálba menekült autójával

Délben még egy üveg alkoholról tett fel képet a közösségi oldalára Gábor, pár órával később barátnőjével együtt meghaltak egy autóbalesetben Ercsi belterületén- írja a Bors.

Gábor közösségi oldalát a napokban elárasztották a gyászoló üzenetek. Az életvidám ráckeresztúri férfit sokan szerették.
Felfoghatatlan az egész, hogy két fiatal ilyen hirtelen és értelmetlenül meghalt.- írta egy ráckeresztúri asszony.

Egy hete Gábor egy fényképet töltött fel a közösségi oldalára egy whiskys üvegről, pár órával később karamboloztak egy furgonnal.
A barátnője, Barbara ült mellette az autóban. Elköszöntek a férfi nagymamájától, majd soha többé nem mentek haza- írja a Bors.

Ahogy azt megírtuk, a fiatal pár Ercsi központjában karambolozott a Dózsa György út és a Széchenyi István út kereszteződésében egy furgonnal, aminek a sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta balesetet. Barbara és Gábor a helyszínen meghaltak.


"A kocsi nagyon gyorsan ment, biztos, hogy nem 50 kilométeres sebességgel, ami itt megengedett, ráadásul három autót is előzött egyszerre, és már nem tudott időben visszatérni a sávjába. A szemből jövő furgon már szinte az árokba húzódott le, de a sofőrje így sem tudta elkerülni az ütközést." - nyilatkozta a lapnak egy helyi asszony.

A férfi ismerősei szerint Gábor ittasan ülhetett a volán mögé, de ezt egyelőre nem erősítette meg a rendőrség.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.