Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2010. December 28. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Vízóra leolvasás a két ünnep közt -VIDEO

Vízóra leolvasás a két ünnep közt -VIDEO

Vízóra leolvasóink a két ünnep közt is dolgoznak. Arra kérjük Tisztelt Fogyasztóinkat, minden esetben kérjék el a vízóra leolvasók arcképes igazolványát, nehogy csalók áldozatává váljanak. Nemrég a Rendőrséggel közösen kampányt

Szabó Csaba rendőr főhadnagy a rendőrség bűnmegelőzési osztályától elmondta, hogy a rendőrségnek a szolgáltatókkal egyetértésben az a kérése, hogy akik valamilyen közműszolgáltató alkalmazottjának adják ki magukat, és arcképes igazolvánnyal nem rendelkeznek, azokat semmiképpen ne engedjék be a lakásokba. A csalók elsősorban idős embereket vesznek célba, elterelik a figyelmüket és ellopják értékeiket és néha még pénzt is kérnek a hamis ellenőrzésért. A rendőrség azt kéri, hogy aki korábban ilyen bűncselekmény áldozatává vált, hívja a 112 –es vagy a 107 –e s telefonszámot és tegyen feljelentést.

„Volt, ahol azt mondták, hogy az elmaradt vízdíjat akarják beszedni, még Pannon-Víz logóval ellátott fénymásolt levelet is hoztak magukkal. Máshol pedig vízminőség-vizsgálatra hivatkozva próbáltak bejutni” tette hozzá a vízmű rendészeti vezetője. A Pannon-Víz Zrt. arra hívja fel a figyelmet, hogy munkatársaik mindig arcképes és sorszámozott igazolvánnyal igazolják magukat. A vízmérőcsere vagy mérőóra leolvasás időpontjáról előzetesen értesítik a lakókat. Amúgy a lakásokhoz csak rendkívüli helyzetben - például vízhiány, hibabejelentés- esetén mennek ki, akkor is a hibát bejelentő személyt keresik. A társaság azt kéri, hogyha valaki bizonytalan abban, hogy a vízművek munkatársai mentek-e ki hozzá, hívja a Vízmű 06/96 522 600-as telefonszámát.

Hogy minél jobban felhívjuk Fogyasztóink figyelmét erre a típusú bűncselekményre, ezért a "Mérőórát jöttünk leolvasni" című tájékoztatót kérésre díjmentesen eljuttatjuk a győri társasházakba.

Győri vízmérő leolvasóink:

Táv-mérőleolvasás:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.