Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Június 27. 07:15, kedd | Helyi

Vízvezeték javítási munkálatok miatt lesz forgalomkorlátozás Győrben

Vízvezeték javítási munkálatok miatt lesz forgalomkorlátozás Győrben

Vezetékjavítási munkák kezdődnek szerdán Győrben a Buda utca – Corvin utca csomópontnál, emiatt ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani a környéken.

Az elöregedett ivóvízrendszer következtében a területen néhány hete csőtörés történt, melynek alkalmával megvizsgálva a rendszer állapotát kiderült, hogy a meglévő ivóvízvezeték vasbeton szerelvényaknájának idomai korrodáltak, meglehetősen rossz állapotban vannak, így azok mielőbbi cseréje, átépítése szükséges.

A munkálatok június 28-án kezdődnek, majd a szükséges átépítés több ütemben történik a következő hetekben. A munkavégzés ideiglenes forgalomkorlátozás mellett sávelhúzással fog megvalósulni, fenntartva a helyi busz, illetve egyéb gépjárművekkel való közlekedést. A forgalomkorlátozás miatt ideiglenesen néhány parkolóhelyet is megszüntetnek.

A munkálatok első szakaszában a területen az ivóvízszolgáltatás időszakos szünetelése várható, amelyről az érintett felhasználókat előzetesen értesítik majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.