Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. December 12. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Vlagyimir Putyin Sharon Stone-nak és Mickey Rourke-nak koncertezett

Vlagyimir Putyin Sharon Stone-nak és Mickey Rourke-nak koncertezett

Zongorán játszott, majd el is énekelt egy Louis Armstrong-dalt csütörtök este filmsztárok előtt Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök egy szentpétervári jótékonysági koncerten - számolt be róla az orosz média szombaton. A gála sztárvend

Az orosz kormány honlapján látható képeken Putyin egy asztalnál ült Ornella Mutival, majd az est házigazdája megkérte az orosz miniszterelnököt, hogy adjon elő egy dalt. Putyin erre azt mondta: "mint az emberek többsége, én sem tudok énekelni vagy táncolni, de szeretem mindkettőt csinálni", majd felment a zongorához és eljátszotta a híres orosz dalt, az "Ahol a szülőföldem kezdődik"-et. Ekkor még nem énekelt, de a zongorázás után magához ragadta a mikrofont és elénekelte Louis Armstrong "Blueberry Hill" című slágerét, a vendégek pedig állva tapsolták. Az orosz televíziók bemutatták azt is, ahogy az est végén a vendégek és az orosz kormányfő a Zemljane nevű csapat 80-as évekbeli slágerét, a "Grass Near My Home"-ot éneklik együtt: ezt a dalt egyébként mindig Bajkonurban játsszák le a kilövések előtt orosz űrhajósoknak.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült