Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 09. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Volt férjébe szerelmes az X-Faktor ítésze

Volt férjébe szerelmes az X-Faktor ítésze

Hiába csalta egyfolytában Cheryl Cole-t focista ura, a szexi énekesnő szíve a mai napig érte dobog, és nem hajlandó lezárni a kapcsolatukat.

Tavaly szeptemberben végleg elváltak Cheryl és Ashley Cole útjai - legalábbis mindenki azt hitte. A brit X-Faktor szépséges zsűritagja azonban nem lépett túl a házasságukon, ugyanis még mindig volt férjébe szerelmes. Szerinte Ash soha nem akarta, hogy vége legyen a szerelmüknek, csak meggondolatlan volt, amikor mellette legalább öt másik nővel is ágyba bújt. Cheryl a sok szenvedés ellenére még mindig a Chelsea és az angol válogatott hátvédjét tartja élete szerelmének, valamint legjobb barátjának, akit örökre szeretni fog.

Ezért nem akarja eltávolíttatni a tarkójáról a Mrs. C feliratot sem - lélekben még mindig a focista felesége, csak gyakorlatilag nem. Ami a későbbiekben változhat. Legalábbis reményei szerint. Vagyis az angol Szombat esti láz táncosa, Derek Hough nem azért van vele mindig, mert szerelmesek lennének. Amit sokan eddig is biztosan állítottak, tekintve, hogy Derek zsáneréhez szintén közelebb áll Ashley, mint Cheryl. A pletykák persze nem mindig igazak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.