Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Február 10. 07:59, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vonattal akartak Ausztriába jutni

Vonattal akartak Ausztriába jutni

A mosonmagyaróvári és a soproni rendőrök elfogták a külföldieket.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 8-án 13 óra 30 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőrizték a Bécs irányába haladó nemzetközi gyorsvonat utasait. A rendőrök öt pakisztáni állampolgárt igazoltattak, akik a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek. Az egyenruhások a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt eljárást indítottak.
A soproni rendőrök 2016. február 9-én 5 óra 45 perckor a helyi vasútállomásra vonultak. A pályaudvar területén négy pakisztáni férfit igazoltattak, akik érvényes okmányaikat a járőröknek nem tudták átadni. Az egyenruhások a külföldieket a Soproni Rendőrkapitányságra előállították és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek.

A mosonmagyaróvári határrendészek 2016. február 9-én 8 óra 40 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőriztek két külföldit. A pakisztáni férfiak jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.
A Készenléti Rendőrség járőrei 2016. február 9-én 9 óra 45 perckor egy Németországba tartó vonaton igazoltattak egy algír állampolgárt. A férfi jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ezért a vonatkísérők átadták a mosonmagyaróvári járőröknek.
A rendőrök a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.