Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 11. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

A legmagasabb, vörös riasztást adta ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre a dél-dunántúli régióra. A térségben rendkívüli mennyiségű, akár 25-35 centiméter hó is eshet és hófúvás is várható. A Dunántúl más rés

Az előrejelzés szerint megint nagyobb mennyiségű havazás várható, nemcsak a Dunántúlon, hanem az ország más részen is. A társaságnál ezért nagyobb készültségi fokozatra váltottak - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délutáni közleményben. Dél-Dunántúlon szerda estig akár 25 centiméternyi hó is hullhat, és megerősödhet a szél, ezért hóátfúvásokra lehet számítani errefelé. Az ország más területein ugyancsak hullhat kisebb-nagyobb mennyiségű hó.

A közútkezelő a rendkívüli időjárás miatt arra kéri az autósokat, hogy csak akkor induljanak el, ha mindenképpen muszáj, és tájékozódjanak az utak állapotáról. Friss információt a Magyar Közút Útinform szolgálatától kaphatnak a (061) 336-24-00-ás telefonszámon valamint a regionális ügyeletektől, amelyek elérhetőségei a Kozut.hu internetes oldalon találhatóak meg.

(hírTV, FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -