Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2010. Február 11. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

Vörös riasztás: csak az üljön autóba, akinek muszáj

A legmagasabb, vörös riasztást adta ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre a dél-dunántúli régióra. A térségben rendkívüli mennyiségű, akár 25-35 centiméter hó is eshet és hófúvás is várható. A Dunántúl más rés

Az előrejelzés szerint megint nagyobb mennyiségű havazás várható, nemcsak a Dunántúlon, hanem az ország más részen is. A társaságnál ezért nagyobb készültségi fokozatra váltottak - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délutáni közleményben. Dél-Dunántúlon szerda estig akár 25 centiméternyi hó is hullhat, és megerősödhet a szél, ezért hóátfúvásokra lehet számítani errefelé. Az ország más területein ugyancsak hullhat kisebb-nagyobb mennyiségű hó.

A közútkezelő a rendkívüli időjárás miatt arra kéri az autósokat, hogy csak akkor induljanak el, ha mindenképpen muszáj, és tájékozódjanak az utak állapotáról. Friss információt a Magyar Közút Útinform szolgálatától kaphatnak a (061) 336-24-00-ás telefonszámon valamint a regionális ügyeletektől, amelyek elérhetőségei a Kozut.hu internetes oldalon találhatóak meg.

(hírTV, FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:49, péntek | Belföld

Nagyszabású ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

A buszosokat és a tehergépkocsik sofőrjeit ellenőrzi hétfőtől február végéig a rendőrség a Roadpol Truck & Bus akció keretében.

2024. Február 23. 13:47, péntek | Belföld

Orbán Viktor: négy géppel bővül a magyar Gripen-flotta

További négy géppel bővíti Magyarország a honvédség Gripen vadászbombázó repülőgépflottáját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután tárgyalt Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel.

2024. Február 23. 09:18, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben kapuzárási pánik van

Brüsszelben kapuzárási pánik van, az Európai Parlament mandátuma ugyanis júniusban lejár.

2024. Február 22. 15:37, csütörtök | Belföld

Enyhe, de esős, szeles idő várható a hétvégén

A megszokottnál enyhébb idő várható a hétvégén is, a hőmérséklet csúcsértéke továbbra is bőven 10 Celsius-fok felett alakul, de többször kell esőre, záporra számítani, és a szél is gyakran lesz élénk, olykor erős