Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Szeptember 01. 07:45, csütörtök | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Vuelta: Moncoutie volt a legény a hegyen, Wiggins vezet összetettben

Vuelta: Moncoutie volt a legény a hegyen, Wiggins vezet összetettben

A spanyol kerékpáros körverseny (Vuelta) 11., hegyi befutós szakaszát a Cofidis versenyzője, David Moncoutie nyerte, míg az összetettbeli vezetést a Team Sky kerekese, Bradley Wiggins vette át.

Moncoutie benne volt egy szökevénycsoportban, amely döntő előnyt kovácsolt, majd a Manzaneda 19 kilométeres emelkedőjén, 12 kilométerrel a vége előtt támadott és 1:18 percet vert az őt követő Benat Intxaustira és Luís León Sánchezre. Ez volt a francia hegyimenő negyedik Vuelta-szakaszgyőzelme.

Összetettben Chris Froome-nak meg kellett válni a vezetőnek járó trikótól, miután „elkészült" a hegyeken. Az új éllovas Bradley Wiggins, Froome maradt hét másodperc hátránnyal a második helyen, a harmadik – tizenegy másodperc hátránnyal – Vincenzo Nibali.

Csütörtökön könnyebb szakasz vár a mezőnyre, a 167 kilométeres, Ponteareas és Pontevedra közötti etap sík, sprintbefutó várható.

Címkék: kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.