Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

Ha azt szeretnénk, hogy nálunk legyen az időjárás kapcsolója, akkor érdemes klimatizálni lakásunkat, munkahelyünket. Legtöbben a tetőtérben élők, dolgozók érzik át, hogy mennyire kellemetlen, amikor már nem tudjuk uralni a hőmérsékletet. A Wágenhoffer Klíma szaktanácsadói nem csak felmérik, tanácsot is adnak, hogy milyen márkájú, teljesítményű berendezéssel tudjuk elérni a kívánt hőmérsékletet.

Idén január egytől az otthonfelújítási támogatási kedvezménnyel megnyíltak a lehetőségek a lakosság felé is, ugyanis akár a klímaberendezés és a munkálatok költségeinek felét is visszatérítheti az állam. Így azok is elgondolkodhatnak a klímaszerelésen, akik korábban esetleg nem terveztek ezzel a lehetőséggel a költségtöbblet miatt.

A Wágenhoffer Klímatechnika munkatársai ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással és 6 év garanciával állnak ügyfeleik rendelkezésére. Korábban a KisDuna Áruházban találhatták meg a céget az érdeklődők. Most viszont egy modern, tágas, gyönyörű szép bemutatóteremben tekinthetik meg akár a világelső Gree klímaberendezéseket is. Sok szeretettel, ingyenes parkolóval és széles légkondícionáló választékkal várják az ügyfeleket új bemutatótermükben, a Szent Imre út 134. szám alatt.

Bővebb információ: wagenhoffer.hu

(x)

Címkék: győr, klíma

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Május 12. 18:11, szerda | Bulvár

Kiefer Sutherland kémes tévésorozatban játszik

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.