Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

Ha azt szeretnénk, hogy nálunk legyen az időjárás kapcsolója, akkor érdemes klimatizálni lakásunkat, munkahelyünket. Legtöbben a tetőtérben élők, dolgozók érzik át, hogy mennyire kellemetlen, amikor már nem tudjuk uralni a hőmérsékletet. A Wágenhoffer Klíma szaktanácsadói nem csak felmérik, tanácsot is adnak, hogy milyen márkájú, teljesítményű berendezéssel tudjuk elérni a kívánt hőmérsékletet.

Idén január egytől az otthonfelújítási támogatási kedvezménnyel megnyíltak a lehetőségek a lakosság felé is, ugyanis akár a klímaberendezés és a munkálatok költségeinek felét is visszatérítheti az állam. Így azok is elgondolkodhatnak a klímaszerelésen, akik korábban esetleg nem terveztek ezzel a lehetőséggel a költségtöbblet miatt.

A Wágenhoffer Klímatechnika munkatársai ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással és 6 év garanciával állnak ügyfeleik rendelkezésére. Korábban a KisDuna Áruházban találhatták meg a céget az érdeklődők. Most viszont egy modern, tágas, gyönyörű szép bemutatóteremben tekinthetik meg akár a világelső Gree klímaberendezéseket is. Sok szeretettel, ingyenes parkolóval és széles légkondícionáló választékkal várják az ügyfeleket új bemutatótermükben, a Szent Imre út 134. szám alatt.

Bővebb információ: wagenhoffer.hu

(x)

Címkék: győr, klíma

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.