Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Május 06. 07:41, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Wimbledonban tér vissza az orosz szépség

Wimbledonban tér vissza az orosz szépség

Hosszú szünet után ismét hivatalos versenyen indul az annak idején a közvetlen élmezőnyhöz tartozó, párosban több Grand Slam-trófeát begyűjtő Anna Kurnyikova, minden idők egyik, ha nem a legszebb játékosa. A modelleket megszégyenítő

 

Enrique Iglesias popénekes kedvese 2003-ban játszott utoljára a WTA Touron, sorozatos sérülései megakadályozták a folytatásban. Egyesben sohasem nyert versenyt a legmagasabb kategóriában, de így is a top10 tagja volt. Párosban 16 alkalommal ünnepelhetett győztesként, 1999-ben és 2002-ben Hingis oldalán lett az Australian Open legjobbja.


A szépséges, 29. születésnapját június 7-én ünneplő Anna Kurnyikova az elmúlt években is szerepelt teniszversenyeken, de csak kisebb rangú eseményeken vehetett részt. Úgy tűnik, ezeken kapott kedvet a „visszatéréshez", ebben lesz társa Hingis, aki 2008-ban két éves eltiltást kapott kábítószer-fogyasztás miatt a Nemzetközi Teniszszövetségtől (ITF).


„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek Angliába és ismét Martinával játszhatok párost Wimbledonban. Ez a verseny mindig különleges helyet foglalt el a szívemben, hatalmas megtiszteltetés lesz, hogy újra pályára léphetek" - jelentette ki Anna Kurnyikova, aki 1997-ben elődöntős volt egyesben Wimbledonban.

Annak idején sokan mondták, hogy az orosz szépség nem tartozik egyesben a legjobbak közé, csak szerencsével került a top10-be. Ennek azért ellentmond, hogy legyőzöttjei közé tartozott Steffi Graf, Lindsay Davenport, Arantxa Sanchez, Szeles Mónika és Jennifer Capriati is.

„Rengeteg sikert tértünk el Annával közösen, nagyon várom, hogy ismét egyesítsük tudásunkat Wimbledonban. Pályafutásom legszebb sikerei fűződnek Wimbledonhoz, hiszen 1997-ben egyesben, 1996-ban és 1998-ban párosban voltam bajnok" - jegyezte meg Martina Hingis, aki mindkét „kategóriában" világelső volt.


(sporthirado.hu)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.