Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Április 18. 06:30, szerda | Bulvár

Wossala Rozináért rendőrök mentek a Reggeli stúdiójába

Wossala Rozináért rendőrök mentek a Reggeli stúdiójába

Elköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg.

Wossala Rozina első napjai nem teltek problémamentesen a Reggeliben. A műsor készítői extrém élménnyel lepték meg, ebből lett később a baj. Kipróbált egy versenyautót a stúdió előtt, de a hatóság embereinek nem igazán tetszett a mutatvány. Élő adásban jelentek meg a stúdióban, és igazoltatni akarták a műsorvezetőt „engedély nélküli autóversenyzés" miatt. Területfoglalási engedélyt és biztosítást kértek, valamint az élő adás felfüggesztését. Még a műsor főszerkesztőjét is odahívatták, ezzel zárult a Reggeli adása a tévében.

Az viszont már csak a műsor Facebook-videójából derült ki, hogy az egész csak egy átverés volt, így a nézők akár azt is hihetik, hogy komoly bajba kerültek a csatorna dolgozói. A közösségi oldalra feltöltött videóból azonban világossá vált, hogy Rozinát viccelték meg a készítők, így biztosan emlékezetes lesz számára a kezdés. „Az úr nagyon félelmetes volt." – mondta Rozina, aki nem gyanakodott átverésre, viszont nagyon nem is rémült meg a rendőröktől.

Forrás: life.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.