Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Október 28. 09:50, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

X-Faktor: A magyar Jennifer Aniston esett ki

X-Faktor: A magyar Jennifer Aniston esett ki

Eckert Anikó és Batánovics Lili kényszerült párbajra, Alföldi leült a színpadra és csak annyit mondott, az fog továbbjutni, aki jobban párbajozik.

A One Direction Best Song Ever című dalával alapozta meg a jó hangulatot a 10 döntős már rögtön az adás elején. Később azonban jött a feketeleves: Alföldi két mentoráltjának, Eckert Anikónak és Batánovics Lilinek kellett párbajoznia.

Alföldi elsőként Eckert Anikót konferálta fel, miközben arról beszélt, hogy a lány már sokak szívébe belopta magát, még a szava is elakadt. Batánovics Lili felkonferálásánál azt hangsúlyozta a mentor, hogy azt már tudjuk, hogy hatalmas hang van a lányban, azt pedig, hogy milyen előadó, most fogja megmutatni a párbajdalban.

Cikk folytatása...

Címkék: Eckert Anikó, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.