Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Április 20. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

XVI. llásbörze Győrött

XVI. llásbörze Győrött

2010. április 20-án, kedden 9 órától rendezik a XVI. llásbörzét a Széchenyi István Egyetemen. A rendezvény célja a közvetlen kapcsolatteremtés lehetőségének megteremt

A gyakorlati helyek, a konkrét álláslehetőségek a műszaki, az informatikai és a gazdasági területen egyaránt kézzel fogható közelségbe kerülnek egyetemistáink számára - mondta el Tamándl László, az intézmény Karrier Irodájának vezetője, a rendezvény főszervezője.

Az állásbörze jó előkészítésének és az oktatók munkájának egyik értékmérője, hogy az intézmény diplomás pályakövetési felmérésének eredménye alapján a győri egyetemen végzett hallgatók 91%-a egy éven belül elhelyezkedik. Az Audi mellett az E.ON Hungária Zrt., az AXA Személyes Pénzügyek Tanácsadó Kft., a LUK Savaria Kft., a Nemak Győr Kft. és az egyetem több szakmai partnercége külön standokon, előadásokon mutatkozik be.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.