Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Szeptember 18. 23:19, vasárnap | Helyi

Zagar: klubturné - október 8-án Győrött a Rómer Házban

Zagar: klubturné - október 8-án Győrött a Rómer Házban

A tavalyi európai klubturné után a magyarországi klubokban is fellép a hazai elektronikus zene népszerű előadója, a Zagar.

Az idén 15 éves csapat pénteken Sopronban kezd, december végén az A38-on zár, közte novemberben Londonban is koncertet ad.

A nyári fesztiválszezon után a mostani aktuális koncertrepertoár inkább a tizenöt év legsikeresebb számairól szól. Az új lemezre még várni kell, de nemsokára jön egy speciális video és egy születésnapi remixalbum, amelynek egyik előszele a napokban a rangos brit kiadónál, a Savednél megjelent Parachuted című szám - közölte a menedzsment pénteken az MTI-vel.

A hipnotikus techhouse track egy korábbi, a Parachute to Eternity című Zagar-felvétel egyfajta reinkarnaciója.
A klubturné számos állomásán lesznek vendégek a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Program jóvoltából. Köztük lesz a hazai színtér egyik feltörekvő egyénisége, Iamyank, illetve a Passed zenekar.

A Zagar a pénteki soproni koncert (Búgócsiga) után szombaton a debreceni Roncsbárban, október 8-án Győrött, 14-én Pécsett, 17-én a fővárosi Várkert Bazárban, 28-án Miskolcon, 29-én a budapesti PRLMNT-ben, november 10-én a londoni Nambuccában, december 29-én pedig az újbudai A38 hajón játszik.

A Zagarban a zenekarvezető, billentyűs, dalszerző Zságer Balázs mellett Ligeti György gitározik és énekel, Zságer-Varga Ákos basszusgitározik, Lázár Tibor pedig dobol és ütőhangszereken játszik, Dj Bootsie pedig szkreccsel.

Forrás: MTI

Címkék: koncert, Rómer Ház, Zagar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?